Een van de klusjes waarvoor we regelmatig worden gevraagd is het repareren van stopcontacten, dimmers en lichtschakelaars.
Soms zijn ze beschadigd of niet meer compleet.

Bij lichtschakelaars die niet compleet zijn is vaak het probleem dat het ontbrekende deel niet meer te koop is. In dat geval is de enige optie om de hele schakelaar te vervangen. Helaas wijkt deze qua vorm of kleur dan vaak wel iets af van het overige schakelmateriaal. Een mogelijkheid is dan om ergens anders in huis een zelfde lichtschakelaar te zoeken, deze te vervangen en op de meer in het zicht zijnde plaats terug te plaatsen. Op zich is het vervangen van de schakelaar een eenvoudig werkje. Soms ook is de schakelaar of het stopcontact zelf defect. Ik bedoel dan dat er elektrisch iets mis is. In dat geval kan het soms wat zoeken zijn naar de oorzaak van de elektrische storing.

Of het nu gaat om het vervangen van een lichtschakelaar, stopcontact of om een elektrische storing, het gevaar van werken met elektriciteit moet nooit onderschat worden!

Met deze klusjes bent u bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze uitgevoerd.